GREEN COFFEE, A HEALTHY BEVERAGE!

ZÖLD KÁVÉ, EGÉSZSÉGES ITAL!

A zöld kávébab a Coffea növény pirítatlan magja. Azért nevezik őket "zöldnek", mert nem mentek át a pörkölési folyamaton, amely megbarnítja, és a kávé jellegzetes aromáját és ízét adja. A pörkölt kávészemekkel ellentétben a zöld kávébab íze enyhén kesernyés, füves vagy fás aromájú.

A zöld kávébabot gyakran nyers formában, vagy egész kávébabként árulják, amelyből forró italokat lehet készíteni. A zöld kávébabból készült italt néha "zöld kávénak" vagy "pörköletlen kávénak" nevezik.

A zöld kávébabról ismert, hogy nagyobb mennyiségű klorogénsavat tartalmaz, egy olyan típusú antioxidánst, amelyről úgy tartják, hogy olyan egészségügyi előnyökkel jár, mint a gyulladás csökkentése, a fogyás elősegítése és a szív egészségének javítása. Ezen lehetséges egészségügyi előnyök miatt a zöld kávé az elmúlt években népszerűvé vált étrend-kiegészítőként és különféle egészségügyi termékek összetevőjeként.

Weboldalunkon mostantól 500 grammos kiszerelésben kínáljuk a zöldkávét. Ez egy nagyszerű lehetőség mindenkinek, aki étrend-kiegészítőként szeretné használni a fogyás elősegítésére. Ha nagyobb mennyiségű zöld kávét szeretne vásárolni, keresse fel testvérvállalatunkat a https://www.coffeekilimanjaro.com/store.html címen.

A továbbjutás titka az indulás. Kezdjük az öngondoskodással! Élvezze a jó közérzet utazását!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása