

MIT CSINÁLUNK
Az Old Man Coffee Roasters egy specialty kávépörkölő Magyarországon. Közvetlenül importáljuk és bölcsen pörköljük: friss, single origin, 100% arabica és prémium specialty kávékat a gyönyörű Budapesten.
LEGNÉPSZERŰBB SPECIALTY KÁVÉK!
-
ETIÓPIA OBA TOLI NATURAL
Normál ár Legalacsonyabb ár: 4.140 FtNormál árEgységár / / -
SUMATRA ORANG UTAN
Normál ár Legalacsonyabb ár: 4.320 FtNormál árEgységár / / -
RUANDA NGORORERO
Normál ár Legalacsonyabb ár: 4.500 FtNormál árEgységár / /
ORSZÁGOK, AHONNAN KÁVÉINK SZÁRMAZNAK
RWANDA ; KENYA ; ETIÓPIA ; SZUMÁTRA

KÁVÉ-ELŐFIZETÉS
Tapasztalja meg a frissen pörkölt kávék gazdag aromáját, amelyet házhoz szállítanak Önnek. Kávé-előfizetéseinkkel soha többé nem fogyhatsz ki a kávéból. Válassza ki a pörkölési stílust, a mennyiséget és a kiszállítások gyakoriságát, és mi a legjobban tetsző kávékat küldjük Önnek.
OLD MAN BÖLCSESSÉG
-
A KÁVÉPÖRKÖLÉS MŰVÉSZETE
A kávé több mint egy reggeli rituálé; egy élmény, amelyet a kávébab pörkölése alakít. A pörkölési fok nem csupán a kávé színéről vagy a pörkölőben töltött időről szól – ez...
A KÁVÉPÖRKÖLÉS MŰVÉSZETE
A kávé több mint egy reggeli rituálé; egy élmény, amelyet a kávébab pörkölése alakít. A pörkölési fok nem csupán a kávé színéről vagy a pörkölőben töltött időről szól – ez...
-
RUANDÁTÓL A TE CSÉSZÉDIG: A MUHORORO TÖRTÉNETE
Ruanda buja dombjainak szívében található a Muhororo mosóállomás, amely többet jelent egy olyan helynél, ahol a kávét feldolgozzák – ez egy olyan utazás kezdete, amely kivételes kávébabokat hoz a világnak.
RUANDÁTÓL A TE CSÉSZÉDIG: A MUHORORO TÖRTÉNETE
Ruanda buja dombjainak szívében található a Muhororo mosóállomás, amely többet jelent egy olyan helynél, ahol a kávét feldolgozzák – ez egy olyan utazás kezdete, amely kivételes kávébabokat hoz a világnak.
-
A KÁVÉKÉSZÍTÉS MEGÉRTÉSE
A kávéfeldolgozás a kávécseresznye zöldbabpá alakítását jelenti, amely készen áll a pörkölésre. A cseresznye betakarítása után a gyümölcsöt eltávolítják, hogy a belseje láthatóvá váljon.
A KÁVÉKÉSZÍTÉS MEGÉRTÉSE
A kávéfeldolgozás a kávécseresznye zöldbabpá alakítását jelenti, amely készen áll a pörkölésre. A cseresznye betakarítása után a gyümölcsöt eltávolítják, hogy a belseje láthatóvá váljon.
MARADJ HANGOLVA!
Kövesse kávézásunkat az Instagramon