SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT

Röviddel a megrendelés elküldése után kapni fog egy visszaigazoló e-mailt. Ha nem kapja meg ezt az e-mailt, kérjük, ellenőrizze a Spam mappát, és ellenőrizze, hogy megtalálja-e (Kérjük, jelölje be a „Nem spamként” lehetőséget, hogy az e-maileket közvetlenül a Beérkezett üzenetek mappájába kapja).

Ez különösen azért fontos, mert ha nem kapta meg a rendelést visszaigazoló e-mailt, akkor a szállítási értesítést és a nyomon követési információkat sem fogja megkapni.

Magyarországon belül (ingyenes szállítás)

A magyarországi, de Budapesten kívüli rendeléseket a megrendeléstől számított 48-96 munkaórán belül kézbesítjük.

Díjszámítás: Magyarországon kívül

Amikor termékeket rendel az Old Man Coffee roasters-től, az összes termékre becsült importdíjat számítanak fel. Az Ön engedélyével ezeket a pénzeszközöket a fuvarozó vagy más ügynök arra használja fel, hogy az Ön nevében (vagy a címzett nevében) befizesse az importdíjat a célország megfelelő hatóságai felé (Importdíjak letéti). Az importdíjak megfizetése a felelősség. az importőrtől, és annak az országnak a törvényei alapján számítják ki, ahová a termékeket szállítják.

Importdíjak A betétek a kiválasztott terméktől és a szállítási módtól függően változnak. Az importdíjak letéti összege az esetlegesen alkalmazandó adók és illetékek becslése, nem pedig tényleges számítás. Az egyes árukra vonatkozó vámszabályok és adókulcsok változhatnak az adók és illetékek becslésének időpontja és a célországba történő behozatal napján alkalmazandó adók és illetékek között. A vám- vagy adókulcsot gyakran az áru besorolása határozza meg, amely országonként és régiónként változik.

Az illetékek és adók kiszámítása a termék piaci értéke (a promóciók előtti tényleges ár) alapján történik, nem pedig az Old Man Coffee roasters promóciói utáni ár. Ez lehetővé teszi a célország vámhatóságai számára, hogy az áruk tényleges értéke alapján pontos behozatali vámokat és adókat kapjanak.

Fontos jegyzetek

 • Ha a küldemény megérkezett az Ön országába, és nem érkezik válasz, akkor küldeményét visszaküldjük a származási országba. Ebben az esetben csak a termék árát térítjük vissza (és adott esetben a vámköltségeket). A szállítási költségeket nem térítjük vissza.
 • Ha a küldemény kézhezvétele után úgy találja, hogy valamelyik termék hiányzik, akkor 3 nap áll rendelkezésére, hogy jelezze felénk. Ha a vásárlástól számított 60 napon belül nem kapta meg megrendelését, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Előfordulhat, hogy nem fogadjuk el az aggodalmat, ha ezen az időkereten túl érkezik.
 • Ritka esetekben előfordulhat, hogy egy szállítmány elakad a vámon, és nyilatkozatra vagy további dokumentumokra lehet szüksége az Ön részéről. Ha nem nyújtja be a kért nyilatkozatot vagy a kiegészítő dokumentumokat, akkor a mi részünkről nem áll módunkban visszatérítést ajánlani, mert a szállítmányt a vámhatóság lefoglalja.
 • Abban a valószínűtlen esetben, ha fennáll annak a valószínűsége, hogy a címzett hiányos okmányai miatt a küldemény visszakerülhet a kiindulási helyre, akkor csak a termék árát téríthetjük vissza.
 
 
 • Ritka esetekben a szállítás tovább tarthat a következők miatt:
 
  • Rossz idő Rossz idő
  • Repülési késések Repülési késések
  • Nemzeti ünnepek vagy fesztiválok Nemzeti ünnepek vagy fesztiválok
  • Vámkezelési eljárások Vámkezelési eljárások
  • Egyéb előre nem látható körülmények Egyéb előre nem látható körülmények
  • Ha úgy gondolja, hogy megrendelése késik, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az info@ubuy.com címen Ha úgy gondolja, hogy rendelése késik, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az oldmancoffeeroasters@gmail.com e-mail címen.